Brownie

Brownie

Brownie

Heerlijk genieten van glutenvrije, vrij van geraffineerde suikers en koemelkvrije brownies.

Wat hebben we nodig (voor 4 brownies):
– 22 gram ghee of plantaardige margarine
– 40 gram kokosbloesemsuiker
– 20 gram agave siroop
– 46 gram pure chocolade
– 3/4 ei
– 37 gram bloem
– 7 gram cacoa
– snufje bakpoeder
– druppel vanille extract

Doe de ghee, beide soorten suiker en de chocolade in een pannetje. Zet op een laag vuur en roer af en toe door tot alles is gesmolten. Draai het vuur uit en laat het mengsel afkoelen. Het mag nog wel een beetje lauw zijn, kamertemperatuur is niet nodig.

In een kom klop je het eitje en het vanille-extract luchtig. Voer hier de inhoud van het pannetje aan toe en mix op een lage snelheid tot een egaal mengsel.

Voeg de bloem, cacaopoeder en de bakpoeder toe en mix tot een glad beslag. Stort het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm.

Bak de brownies in 15 minuten op 180 graden in de oven.

Even afkoelen en lekker genieten!

Bron: Laura’s Bakery (wel aangepast)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *